marți, 28 decembrie 2010

SA STAM LINISTITI !?

Am vazut cum Romania nu are bani si este intr-o criza, chiar una profunda rau, ce sa zic, stim sa ne plangem si sa ne vaicarim, sa lasam totul in seama altora si noi sa nu ne multumim cu ce sau cat avem....
Atat de rau e ca in preajma sarbatorilor abia am reusit sa intru intr-unul din Supermarket-urile din Timisoara, unde toata lumea alerga printre rafturi sa apuce sa-si cumpere de-ale gurii, sa-si umple cosurile ca doar parca e ultimul Craciun sau Revelion.Toata lumea cumva a facut rost de bani, multi bani chiar si ne bateam cumva pe locurile de la casele de marcat si ne impingeam sa lasam banii si sa ne luam marfa.
Dar e foarte bine, vanzarile au mers struna, cu cateva Zeci de Mild incasate pe fiecare magazin in fiecare zi, cu toate ca preturile au explodat, am fost prea ocupati sa mai observam aceste mici detalii.Nu s-au scumpit cu mult, sa nu bata la ochi, dar s-au scumpit iar la volum se simte.Ce mai conteaza? o luam dupa sarbatori de la capat cu criza noastra cea de toate zilele si incepem din nou sa ne plangem ca nimic nu mai merge si ca nu  mai sunt bani....asta e!

Daca avem putin nu e bine, daca avem mult ar fi bine si mai mult!

Nu ar fi bine sa avem putin....dar de multe ori?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu