luni, 13 decembrie 2010

STIM SA FIM AFACERISTI?

Romania este o tara plina de afaceristi, de fapt daca citim revista FORBES, vom vedea ca majoritatea oamenilor bogati din Romania au facut afaceri in IMOBILIARE, cam 85 % din ei.
Adevarul e ca este foarte greu sa faci afaceri in domeniu, cred ca orice cetatean din tara asta care are 8 clase terminate stie sa faca bani din imobiliare, trebuie doar sa aiba bani sa cumpere ca restul e un val.
Oricine stie sa cumpere mp cu 30 euro si sa-l vanda dupa un timp cu 1000 euro.
Sa zicem ca exista si in acest domeniu o arta, adica sa sti ce sa cumperi, unde sa cumperi, sa ai acces la informetie dar in rest e un calcul cat se poate de simplu.
Cunosc o gramada de oameni care sau imbogatit asa, peste noapte, cu putini bani si cu putin noroc, adica o mostenire.

Exista totusi si oameni de afaceri de succes care au pus bazele unei afaceri si sau chinut zeci de ani sa o duca la un nivel superior, acestia se pot numi intr-adevar adevarati oameni de afaceri.Doar ca sunt foare putini, cred ca nici 10 % din ei, pe restul nu stiu cum sa-i numesc.

Oricum nu condamn pe nimeni pt ca nu cred ca ar spune cineva nu unei combinatii de genul asta, care sa aduca multi bani peste noapte din aproape nimic, doar ca vorbeam despre arta de a face bani, nu numai de a face bani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu